home (logo)

 

terug

Vrijwilligers


Wat we doen...       weblog >>


In het dagelijks beheer van een buitenplaats zijn twee dingen van enorm belang, mankracht en een juiste aansturing. Door het opzetten van een vrijwilligersorganisatie kan een buitenplaats beschikken over beide facetten tegen verrassend lage kosten. Tuinen van Vroeger organiseert en begeleidt groepen vrijwilligers op buitenplaatsen. Per buitenplaats wordt ook hier een pasklaar plan gemaakt om het park 'buitenplaatswaardig' te beheren. Het vrijwilligersproject is een ondersteuning voor het dagelijks beheer.

Ziet u het belang in van instandhouding van ons erfgoed en heeft u affiniteit met het buiten werken op een historische locatie in een leuk team. Gaat u bovendien graag eens met ons naar een lezing of andere buitenplaats? Klik door om meer te weten te komen.  Lees meer ....

Heeft u een historische buitenplaats met een monumentaal pand en loopt u aan tegen beheerproblemen. Kunt u mankracht gebruiken, maar ontbreken de middelen. Heeft u vrijwilligers, maar mist de juiste aansturing en begeleiding? Klik eens door om te zien wat Tuinen van Vroeger voor u kan betekenen.
Lees meer ....terug